Dom upokojencev Tisje Črni Potok Kjer naj bo starost brez bolečin

Enota Nagelj, poimenovana po čudoviti roži, je posebej zasnovana za stanovalce z demenco, kjer ponujamo varno in podporno okolje. Tako kot nagelj simbolizira ljubezen in predanost, tudi mi z ljubeznijo in predanostjo skrbimo za naše stanovalce. V prijetnem in domačem vzdušju zagotavljamo strokovno oskrbo, prilagojeno njihovim specifičnim potrebam, z edinstvenimi terapevtskimi dejavnostmi, ki ohranjajo njihove sposobnosti in kakovost življenja.

Enota Vrtnice, poimenovana po simbolu elegance in lepote, je namenjena stanovalcem, ki cenijo mir in udobje. Kot vrtnice krasijo vrt, tako naše prijetne sobe krasijo vaše bivanje. Številni skupni prostori ponujajo priložnosti za sprostitev in druženje, naša ekipa zaposlenih pa zagotavlja celovito oskrbo in podporo, da se počutite kot doma.

V enoti Klasje, poimenovani po zlati žetvi, se srečujeta toplina in domačnost. Stanovalcem nudimo udobne sobe in pester nabor aktivnosti, ki skrbijo za dobro počutje in aktivno življenje. Klasje simbolizira bogastvo in obilje, tudi mi ponujamo bogastvo storitev in dejavnosti, ki spodbujajo druženje in medsebojno pomoč.

Grajske Gospe je enota, kjer se srečujejo eleganca in udobje, poimenovana po čarih grajskega življenja. Stanovalci uživajo v čudovitem okolju, ki spominja na grajsko življenje. Prostorne sobe, prefinjeni skupni prostori in skrbno izbrane aktivnosti zagotavljajo vrhunsko bivanje in prijetne trenutke, kot v pravem gradu.

Enota Lokvanj, poimenovana po prelepi vodni roži, je največja enota našega doma. Tako kot lokvanji krasijo vodne površine, tudi naše prijazno osebje krasijo vaše bivanje. Pestri programi aktivnosti in družabni dogodki povezujejo stanovalce ter ustvarjajo občutek skupnosti, kjer vsak cveti v svoji edinstvenosti.

Enota Čebele, poimenovana po marljivih in družabnih bitjih. Tako kot čebele ustvarjajo med, tudi mi ustvarjamo sladke trenutke z delavnicami in skupinskimi aktivnostmi, ki krepijo duha in telo. Toplo vzdušje in prijazno osebje vas bodo vedno sprejeli z nasmehom, tako kot se čebele vračajo v svoj panj.

Enota Mavrica, poimenovana po čudovitem naravnem pojavu, prinaša barvitost in veselje v vsakdanjik naših stanovalcev. S pestro paleto dejavnosti, od kreativnih delavnic do miselnih aktivnosti, medsebojnega druženja skrbimo za dinamično in aktivno življenje. Prijazno osebje in sproščeno vzdušje omogočata prijetno bivanje in ustvarjanje novih prijateljstev, tako kot mavrica povezuje nebo po dežju.

Enota Zarja, poimenovana po prvem jutranjem svitu, izžareva toplino in optimizem. Tukaj se stanovalci počutijo kot doma, saj skrbimo za njihovo udobje in dobro počutje. Prelepe sobe in raznolike aktivnosti so le del tega, kar ponujamo. Tako kot zarja prinaša nov dan, tudi mi prinašamo nov optimizem in energijo vsak dan.

Nazaj na vrh
Nastavitve dostopnosti
CTRL + U
Nastavitve dostopnosti
  • Ctrl+UPokaži nastavitve dostopnosti
  • Ctrl+Alt+DVrni se na domačo stran
  • EscZapri pojavno okno / meni
  • TabPremakni fokus na naslednji element
  • Shift+TabPremakni fokus na prejšnji element
  • EnterKlikni fokusiran element
  • SpaceObkljukaj / odkljukaj polje
Zapri