Dom upokojencev Tisje Črni Potok Kjer naj bo starost brez bolečin
Sprejem

Sprejem

Ob sprejemu diplomirana medicinska sestra/zdravstveni tehnik s pomočjo pogovora s stanovalcem in svojci ter iz zdravstvene dokumentacije izdela individualni načrt. Tekom bivanja se načrtovano delo ob spremenjenih zdravstvenih stanjih, novih biografskih podatkih, opažanjih zaposlenih in ugotovitvah oseb za vključevanje/spremljanje, prilagaja.

Ocena stanja

Ocena stanja

Na podlagi ocene stanja samostojnosti oz. potreb pri podpori osnovnim življenjskim aktivnostim ali storitvah zdravstvene nege in oskrbe oblikujemo dejavnosti tako, da stanovalec dosega čim večjo samostojnost. To omogočimo z individualnim pristopom s kompenzacijo ali prilagoditvami, ki jih stanovalec potrebuje glede želje in potrebe. Temu se prilagaja njihovo okolje in način dela.

Strokovna pomoč

Strokovna pomoč

Strokovno zdravstveno obravnavo dosegamo v sodelovanju z zdravnikom, psihiatrom, farmacevtom, ki so na voljo v okviru ambulante ZD Litija neposredno na lokaciji doma. Celovita strokovno obravnavo dosežemo s sodelovanjem ostalih strokovnih služb v domu, kot so fizioterapija, delovna terapija, služba prehrane in socialna služba. 

Kultura usklajenih odnosov

Kultura usklajenih odnosov

Strmimo k temu, da se med zaposlenimi in stanovalci ustvarja pogoje za dobro medsebojno komunikacijo in doseganje skladnosti v medsebojnih odnosih.

Namen

Namen

Delovanje zaposlenih v zdravstveni negi in oskrbi temelji na timskem delu, ki vključuje inovativnost, fleksibilnost in dovzetnost za želje in potrebe stanovalcev. 

Zaupana nam je skrb za spremljanje stanja in počutja stanovalcev. Z njimi smo podnevi in ponoči, ob delovnikih, nedeljah in v prazničnih dnevih.

Želimo ohranjati in razvijati kakovostne in strokovne storitve, naravnane na naše stanovalce in pri tem vključevati tudi njihove svojce in bližnje. 

AMBULANTA

Ambulanta Črni Potok

tel.: 01 890 01 17

e-pošta: ambulanta.tisje@ssz-slo.si

AMBULANTA
Nazaj na vrh
Nastavitve dostopnosti
CTRL + U
Nastavitve dostopnosti
  • Ctrl+UPokaži nastavitve dostopnosti
  • Ctrl+Alt+DVrni se na domačo stran
  • EscZapri pojavno okno / meni
  • TabPremakni fokus na naslednji element
  • Shift+TabPremakni fokus na prejšnji element
  • EnterKlikni fokusiran element
  • SpaceObkljukaj / odkljukaj polje
Zapri