Dom upokojencev Tisje Črni Potok Kjer naj bo starost brez bolečin
DELOVNA TERAPIJA

DELOVNA TERAPIJA

Delovna terapija je zdravstvena stroka in delovni terapevt je zdravstveni delavec, ki promovira zdravje in dobro počutje preko vključenosti posameznika v dejavnosti.

VEČ
FIZIOTERAPIJA

FIZIOTERAPIJA

Fizioterapija v domu je namenjena vzdrževanju in krepitvi mišične moči ter ohranjanju in povečanju gibljivosti sklepov. To omogoča ohranjanje telesne vzdržljivosti in ravnotežja naših stanovalcev.

VEČ
SOCIALNA SLUŽBA

SOCIALNA SLUŽBA

Socialno službo sestavljava socialna delavca Sonja Smergut in Janez Orehek, ki skrbiva, da se v našem Domu Tisje počutite domačno, sprejeto in se naša življenja prepletajo v skrbi drug za drugega, kjer se tako medsebojno učimo in rastemo.

VEČ
ZDRAVSTVENO NEGOVALNA SLUŽBA

ZDRAVSTVENO NEGOVALNA SLUŽBA

Orientirani smo na vzdrževanje stanja ali ponovno vzpostavitev ravnovesja med sposobnostmi in potrebami samooskrbe. Opravljamo aktivnosti za ali namesto stanovalca ter ga vodimo in usmerjamo, da pomaga sam sebi. Stanovalcu omogočimo psihično in fizično podporo, skrbimo za prijetno okolje, mu svetujemo in ga učimo.

Več
SLUŽBA PREHRANE

SLUŽBA PREHRANE

V službi prehrane nas za »dobro kuho« skrbi dvanajst sodelavcev, poleg vodje službe prehrane g. Matevža Lamovška, v ekipi sodelujeta dva dietna kuharja in pomočniki dietnih kuharjev ter servirke. Naše delo se prične s skrbno izbranimi sestavinami in strokovne priprave hrane ter zaključi s serviranjem in zadovoljnim nasmehom vseh oseb za katere pripravljamo okusno in zdravo prehrano.

VEČ
Nazaj na vrh
Nastavitve dostopnosti
CTRL + U
Nastavitve dostopnosti
  • Ctrl+UPokaži nastavitve dostopnosti
  • Ctrl+Alt+DVrni se na domačo stran
  • EscZapri pojavno okno / meni
  • TabPremakni fokus na naslednji element
  • Shift+TabPremakni fokus na prejšnji element
  • EnterKlikni fokusiran element
  • SpaceObkljukaj / odkljukaj polje
Zapri